Ingen uppdatering på ett tag.

Jag tror inte jag kommer att skriva här på ett tag. Jag orkar inte fokusera på mina idoler just nu, kanske skriver jag av mig om något annat. Vi får se.
Min pappa dog idag, helt oväntat. Jag har inte förstått det ännu. Jag försöker bara hålla mig sysselsatt med läxor och sånt för att inte bryta ihop totalt och bli galen.
Nu vet ni varför jag inte känner för att vara så aktiv med bloggandet.

Kommentera gärna, även om andra, roligare, saker! Jag tror jag behöver nåt annat att tänka på. Jag vill hålla kontakten också med mina "bloggvänner". Jag antar att alla sorters vänner är extra viktiga i såna här situationer fast man inte känner varandra så väl.


Kommentarer
Postat av: Lily

Jag beklagar verkligen sorgen! Jag skickade ett mail till dig innan. Jag vet inte om du har fått det. Men som sagt, jag finns här och vill du prata eller nått så säg bara till. Du kan prata om vad du vill så lyssnar jag. Vill bara att du ska veta det.



kram på dig <3

2011-05-25 @ 18:01:15
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Mari

Förstår att det är jättejobbigt. Vet inte riktigt om jag kan göra något för dig, men om du vill så finns jag alltid här för att prata om roligare saker, så som Johnny's, musik, ja det vi brukar prata om!



Kram

2011-05-25 @ 22:01:08
Blogg: http://ichigolove.blogspot.com/
Postat av: laura

oj beklagar sorgen... vet inte riktigt vad jag ska skriva, men lite goda nyheter e att jag har blivit ett JE fan istället för bara KAT-TUN fan :) men jag tror på gud och han tyckte helt enkelt att det var dags för din pappa att gå vidare och leva i frid :)

2011-05-26 @ 11:41:44
Blogg: http://ysabellaa.blogg.se/
Postat av: Lily

svar: Ja tidningar är så himla awesome! Verkligen älskar dom! Jag har inte hunnit tittat i alla än, men det ska jag göra! Åh vilken då? Jag kan förstå det.



Det är det minsta jag kan göra! Men jag menar det verkligen! Vill du prata så är det bara att säga till. Har du skype så kan vi prata där. Eller maila, vi kan till och med brevväxla :)



kram på dig <3

2011-05-27 @ 20:15:03
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

sv: Har du hört talats om mori girl förut? Tack så hemskt mycket! Va glad jag blir!



Är väskan väldigt liten? Haha jag längtar tills jag får den!



Precis. Ta din tid. Du behöver inte stressa eller så :)



kram

2011-05-30 @ 18:37:32
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: kurokage

Ja beklagar sorgen. Vet int riktit va ja ska säga, men bara så du vet så kan du alltid prata me mej om vad som helst, jag lyssnar. o alla roliga saker kring johnnys oxå.

Om man ska säga nån bra nyhet så ede väl de att ja har skaffa mej moppekort o har tänkt gå o kolla på mopon imorron.

I'll always be there by your side and support you, cause that's what friends are for, right? (:

2011-05-30 @ 21:40:10
Blogg: http://kurokage.blogg.se/
Postat av: 美杏花ちゃん - BiancaChan

Nämen usch, jag beklagar verkligen! Jag förstår att det inte är så lätt att glömma och må bra efter det. Jag finns alltid om du vill prata även fast vi inte känner varandra så där jätte bra, men om det skulle få dig att må bra eller om du vill prata av dig så är det helt okej att prata med mig <3 Hoppas allt blir bättre för dig snart<3



Kram<3

2011-05-31 @ 14:13:27
Blogg: http://biancaselin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: