Tycker du om regn?

Det ösregnar verkligen här just nu!
Jag älskar regn och jag hade jättegärna gått ut, men jag vill inte riskera att gipset förstörs...
Regnet känns så fridfullt på nåt sätt. Det är som att man ser allt ur ett annat perspektiv om man står ute i regnet, och sen när solen kommer fram igen är det som om alla problem försvinner, som om de hade tvättats bort av regnet.
Nån annan som känner så? :)

Här är Ame no Furanai Hoshi de wa aisenai Darou? med Morning Musume
Titeln betyder något i stil med We Surely Couldn't Love On A Planet Where No Rain Falls, Could We? -enligt något jag hitta genom att söka på google.


Mopedolycka...

Igår kväll var jag med om en liten mopedolycka. Jag satt på som passagerare på min kompis moped, och hon körde.
Vi hade nästan bara hunnit starta då vi kom till en kurva. Vi ginade lite sådär som man gör i kurvor och då hade vi sån otur att en bil kom emot just i kurvan. Det är riktigt dålig sikt där så vi såg den inte förrän vi var bara några meter ifrån den. Vi saktade dock i lite och försökte svänga mot höger, bort från bilen men vi lyckades inte riktigt. Mopeden tog i nånstans vid bilens ena framlykta och plötsligt flög vi i luften en bit innan vi landade på marken några meter framåt.
Jag hade hållit i min kompis hela tiden och vi landade precis bredvid varandra. Jag kände bara några skrubbsår och några sår i vänstra handflatan då jag tog emot mej. Min kompis hade slagit i huvudet lite, men hade också bara skrubbsår. Bilisten stannade och kollade om vi var okej. Också en bilförare som kom efteråt stannade och kom ut för att hjälpa till. De ringde också efter ambulans.

Efter ett tag insåg jag att min kompis hade förlorat närminnet.
Hon mindes inget av olyckan, vart vi var på väg eller vad som hade hänt tidigare på dagen. Då blev jag lite rädd.

En ambulans kom ganska snabbt och efter den ännu brandbilar, polisbilar och en ambulans till. Med tanke på att det var en så liten väg och så mycket bilar måste det har sett ut som om nåt riktigt allvarligt hade hänt

Eftersom jag var den enda som riktigt visste vad som hade hänt var jag tvungen att svara på frågor och berätta om och om igen hur olyckan hade gått till.
Sen kördes vi båda in till sjukhuset, i varsin ambulans. Väl inne i ambulansen började det göra ont i axeln och handen, och just innan vi var framme märkte jag att det gjorde riktigt ont i armbågen.

Väl vid sjukhuset blev vi båda tagna in på en snabb undersökning och röntgen. Allt gick ganska fort och jag var riktigt orolig för min kompis del. Tänk om hon hade fått några allvarliga inre skador!

Men vi klarade oss riktigt bra. Jag kom hem med ett gips (fraktur i vänster hand) och min kompis hade bara skrubbsår och fortfarande lite närminnesförlust, men hon mår bättre idag (har tillockmed nyss åkt på en liten resa till umeå) så vi hade verkligen tur trots allt. Tänk så illa det kunde ha gått!

Det var en rätt bra erfarenhet, och jag kommer absolut vara försiktig när gipset är borttaget och jag kan börja köra min egen moped.

Nu ska jag njuta lite av min invaliditet och titta på lite drama~ ^__^Matsujun och Joe Jonas!

Jag kan väl inte vara den enda som lagt märke till detta?

Varenda gång jag bläddrar i en tidning och Joe Jonas (från Jonas Brothers) plötsligt kommer upp tänker jag för en millisekund att "Vad gör Matsujun i den här tidningen?" innan jag inser mitt misstag.

Jag pratar alltså om likheten mellan Joe Jonas och Jun Matsumoto (Arashi).

 

Visst, om man är petig, så är de inte såå lika. Men sådär vid ett första ögonkast! ^__^
Bra sätt att muntra upp mej när jag oskyldigt bläddrar igenom en tidning och får för mej att dom faktiskt skriver om Matsujun!

 

Vad tycker du? Är dom alls lika?


GANTZ Live Action Movie

Den japanska mangan och animen Gantz, skriven och illustrerad av Hiroya Oku, ska bli film!
Och inte nog med det. De två huvudpersonerna i filmen ska spelas av Kenichi Matsuyama och Ninomiya Kazunari!


Enligt wikipedia klassas i alla fall mangan som action, psykologisk thriller och science fiction.
Absolut inte min favoritgenre alltså!
Men men tanke på skådisarna hade jag absolut kunnat stå ut med den här filmen i några timmar XD


Filmen kommer att delas upp i två delar.
Den första delen släpps i januari 2011 och den andra senare på våren samma år. Det hade varit kul om dom visade den på bio här i min stad, men det kanske är att hoppas för mycket...källa + bilder
Källa

Utökning i skivsamlingen ^^

När jag kom hem i söndags det ett paket till mej i farstun.

Det innehöll Tegomass' minialbum Tegomasu no Aioch Hey!Say!JUMPs album JUMP No.1
Dessutom har jag varit i Helsingfors nu i två dagar.
Muse-konsert i måndags och shopping igår. Jag hittade Ai Otsuka's Love Cook i en finsk affär vid namn Blippo.Jag har alltså utökat min skivsamling en del de senaste dagarna ^^


Nu ska jag gå och lägga mej under en sten och försöka bli på bättre humör ><


NYC tröja

Jag har blivit riktigt sugen på att köpa nån typ av NYC tröja. Alltså en tröja som det står NYC på XD
Orsaken är inte att jag har blivit nåt stort New York City fan på sistone, utan NYC boys, som jag har pratat om flera gånger innan och som jag kommer att prata om mycket i framtiden, hoppas jag!

Det hade varit kul att ha en sån tröja eftersom jag skulle vara den enda att veta vad tröjan faktiskt står för enligt mej, eller hur!?
Det finns ju rätt många olika tröjor, fast självklart hittar man dem aldrig när man letar efter dem...


Jag hittade faktiskt en riktigt snygg tröja i en gammal ellos-katalog.
Synd bara att katalogen gick ut för ett år sen ><
Nå, jag kanske har tur och hittar en i Helsingfors på tisdag!

Shintaro Morimoto 13 år!

Idag fyller Shintaro Morimoto 13 år! :DHan är så otroligt liten och söt, och får mej att känna mej riktigt gammal och pedofilisk XD

Han har medverkat i draman ända sen han vari tio år, och flera gånger har han haft relativt stora roller. Visst kan man diskutera hans skådespelartalanger, men jag tycker ändå att det är stort att en 13 åring har tagit sig såhär pass långt! Jag tror absolut att han kommer att bli riktigt stor i framtiden! ^^

Tanabata Matsuri ^__^

Minns ni att jag listade några sommarlåtar som jag tycker om att lyssna på på sommaren?
Om inte se det här
På den lilla listan glömde jag en väldigt viktig låt!
Nämligen Tegomass' Tanabata Matsuri. Äldre läsare minns säkert hur jag tjatade massor om den förra sommaren, men jag älskar den!! Låten är rolig och bra och påminner om Sverige eftersom det släpptes en svensk version av singeln, svenska personer har varit med och skrivit låten osv.. Pv'n är också somrig och gullig! ^^

 

Är nån intresserad av att köpa singeln (för ca 20kr, ska kolla upp det) så har jag faktiskt nåt ex kvar.
Men jag har tyvärr ingen möjlighet att ta emot pengar via mitt bankkonto, så betalning måste ske öga mot öga, eller genom brev. Hur som helst diskuterar vi det mera ifall någon är intresserad!Ohkura i drama!

Jag har gått igenom några bilder på Ohkura Tadayoshi (kanjani8) på sistone!
Ibland undrar jag om den här killen gör nåt annat än att äta och sova!?

Jag gjorde två små collage med lite ät- och sovbilder!

 

 

Nåja, något annat måste han ju göra. Han är faktiskt upptagen med ett drama just nu!
Det är ett sjukhusdrama som ska handla om en läkare (spelas av Noriyuki Higashiyama) som utan att ens röra vid patinterna kan lista ut vad som är fel med dem. Ohkura ska spela nån typ av sjuksköterska sjukskötare, tror jag. Andra som ska medverka är bland andra Mikako Tabe, Eiko Koike, Hisashi Yoshizawa, Norito Yashima och Shinya Owada.
Namnen säger mej inte jättemycket, förutom att Ohkura spelade mot Mikako Tabe i dramat Yasuko to Kenji

Dramat borde börja sändas nu i juli/augusti. Hoppas jag hittar det, med engelsk text, snart!
Jag ser verkligen fram emot att se Ohkura som sjuksköterska XD

 

 

Förresten så kommer Kanjani8 att för första gången att få sjunga en låt som tema för ett drama någon av dem medverkar i! Detta innebär ännu en Kanjani8-singel. 25 augusti släpps singeln. Namnet är LIFE~目の前の向こうへ~ ,men min kanji är tyvärr inte tillräckligt bra för att lista ut hur man uttalar det...

 

 

 

källa

källa

bilder (de flesta)


Shige 23 år =3

Idag fyller Shigeaki Kato (NewS) 23 år! :D
Grattis till honom <3

Mer har jag inte att säga idag... XD

Jag måste skriva av mej om detta...

Jag ska aldrig nånsin ens gå i närheten av en thriller/skräckfilm igen!

Jag spenderade gårdagen (kvällen) med tre kompisar och vi bestämde oss för att se en film. Filmen Orphan fick det bli men jag var mycket noga med att fråga min kompis (som hade sett filmen tidigare) ifall den var hemsk.
Det var den inte sa hon, men då menade hon ju vad hon tyckte.

Själv tyckte jag att filmen var en av de hemskaste jag nånsin sett.
Jag tycker inte alls om skräckfilmer. Ibland "tvingar" jag mej själv att se dem, tänker att "en liten skräckfilm ska jag väl klara av" och sen kan jag inte sova på flera dagar och vågar knappt borsta tänderna ensam.

Så blev det även med den här filmen. Jag, och två andra av kompisarna, sprang hela tiden ut ur rummet medan vi såg filmen och fast jag missade många hemska saker tyckte jag ändå att den var jättehemsk. När jag kom hem vågade jag inte borsta tänderna eller nånting. Jag bytte snabbt om och la mej i sängen och la täcket över mej så att jag skulle vara lite gömd.
Sen försökte jag sova, men jag misslyckades. I kanske två-tre timmar låg jag, skräckslagen och svettig gömd i sängen utan att kunna stänga ögonen.
Solen började gå upp då (klockan var ungefär fyra) så det blev ljusare i rummet och jag var inte lika rädd längre.

Jag bytte ställning totalt och låg och stirrade ut genom fönstret. Jag ville sova men varje gång jag stängde ögonen började jag tänka på filmen så det gick inte!
Jag försökte döda tid genom att läsa Harry Potter, lyssna på musik, lära mej lite kanji....
Men jag kunde inte sova!!
Senast jag tittade på klockan var den ungefär halv sju.

Jag måste ha somnat då för när jag tittade på klockan nästa gång var den elva.
Sen steg jag upp med världens mensvärk, stora blå ringar under ögonen, och alldeles äckligt hår av all svett.

Aldrig mer skräckfilmer för min del!

Maru och Hina som kvinnor ^__^

Jag slutar aldrig förundras över hur så många Johnny's (eller japanska män överhuvudtaget) ser så himla bra ut när de är utklädda till kvinnor!!

Jag hittade den här bilden här. Dock har jag ingen aning om varifrån den är..

Bilden föreställer (från vänster) Maruyama Ryuhei och Murakami Shingo.
Maru är jättefin! Han är nästan vackrare som kvinna än man XDD
Hinas (Murakami Shingo) hårfärg passar honom kanske inte riktigt men annars är han jättesöt!

Jag blir nästan lite kär här XD<3

PV Wonderful World

Pv'n till Kanjani8's låt Wonderful World måste vara det roligaste jag sett på länge xD

Jag älskar musikvideor som innehåller en liten "historia" på samma gång.

Även om historien här är ganska självklar (ni förstår när ni ser den) så är det ju mycket bättre än om dom bara hade stått och sjungit! Extra bra är det ju att de har gjort det på ett så roligt sätt!

Kläderna de har... jaa vad säger man... Hur ofta ser man män, runt 25 år, i neonfärgade blommönster på allt de har på sej.
Jag älskar Kanjani8 XD

här är videon:

cred till vem som nu laddade upp den, och till alla som var med och gjorde den x)


Massu 24, Jin 26

Fick denna kommentar igår:

Svar: Nej det gjorde jag inte! 

 

Eller joo, jag glömde faktiskt hela dagen i förrgår och sen innan jag skulle lägga mej såg jag i kalendern att både Masuda Takahisa och Akanishi Jin hade fyllt år.
Och igår hade jag aldrig tid att skriva om det.. så nu kan jag ju skriva idag istället!


Alltså; i förrgår (den 4 juli) fyllde Massu och Jin 24 respektive 26 år!


Grattis till dem ^^

 

 


Ny design!

Den gamla hade jag ju haft i ett par månader, så jag ville ha en ny!
Den här blev rätt enkel, men ändå fin tycker jag.

Bilden på headern föreställer Chinen Yuuri (Hey!Say!JUMP).
"Rss-bilden" föreställer Hikaru Yaotome (Hey!Say!JUMP)
"Tillbaka-bilden" (som syns när man klickar, t.ex. för att kommentera ett inlägg) föreställer Ohkura Tadayoshi och Yasuda Shota.
Bilden i kommentarsrutan föreställer Nakayama Yuma.
Profilbilden föreställer mej (och en random nalle).

Jag har fixat allt själv förutom bilderna som jag bara eventuellt har redigerat lite.

Nu finns dessutom lite info om bloggen på framsidan. Det hade varit roligt om ni hade läst det!

Märker ni några fel så är det bara att säga till.
De flesta bilderna är tagna från google, så ifall bilden är din eller du har gjort nån typ av redigering innan mej så säg till så jag kan ge dej lite credit!

Här är en liten före-efter bild.


Jag gillade skarpt den förra! Så fina bilder och allt. Men den nya är inte fy skam heller och den känns mer sommar på nåt sätt ^^

Vad säger ni?

Moped?

Det verkar kanske som att jag ska ta mopedkörkort nu trots allt..
Jag är ju redan 16 (och ett halft) och jag har sagt hela tiden att "en moped är bara onödigt".
Men som sagt; jag har börjat tänka om och ska kanske skaffa både körkort och moped.
Det är trots allt en sommar till utan att jag får nåt bilkörkort!


När det gäller mopeder hade jag gärna velat ha en gul!

Rosa hade ju varit coolt men det känns lite som att man får en fjortisstämpel då.. och gult är finare ;)

 

Har du nån moped? Varför/varför inte?


Japan pop nummer 4 - ÄNTLIGEN! :D

Japan pop tidningen jag har pratat om, som skulle komma ut den 29onde, blev tydligen lite försenad. Jag såg den i butik först igår! Eller mamma gjorde det. Så hon tog hem den åt mej! :D

 

Här är omslaget (och lite choklad till vänster).
En bild på kat-tun.
Och Junno är så himla söt på den bilden *___*
(fast ni kanske inte ser det så noga)

Här är första sidan ganska fylld med text. Jag har faktiskt försökt läsa igenom det mesta och en aning förstod jag väl. Inte sådär jättemycket nytt. Det mesta kan man ju hitta på internet hur lätt som helst så för nån som redan har gillat Johnny's ett tag var texten kanske inte så mycket till hjälp, men helt klart för ett nytt fan som är intresserad av att få veta lite mer allmänt om grupperna och lite hur det går till i agenturen.

 

Här är andra sidan.

 

Jag blev lite besviken över att Hey!Say!JUMP inte nämndes en enda gång! :(
Det skrevs en del om flera junior-grupper men inte ett ord om HSJ som faktiskt har debuterat!
Fast dom skrev ju inte om alla som har debuterat förutom hsj heller...
Lite väl mycket kat-tun bilder också.
4 av 6 bilder föreställde en eller flera kat-tun medlemmar. Nu menar jag inte att det bara skulle ha varit Hey!Say!JUMP och Kanjani8 bilder, men kanske lite mer variation!

 

Hur som helst tycker jag att det var jättekul att nån skrev om dem,
och att det faktiskt hamnade en johnny's-bild på framsidan!! :D
De närmaste veckorna, när jag går förbi en tidningshylla, ska jag alltid ta fram den här tidningen så att den ligger längst fram så alla kan se hur fina pojkar det finns ^^