Yabu Kota 21 år! <3

Idag är det Yabu Kota (hey!say!JUMP) 's födelsedag :D Hela 21 år är han nu!!


 

Titta så mycket han har växt ^^ (jag vet inte när bilderna är tagna dock)
Först hade jag tänkt ha med bilder där han ser sådär grymt het ut som han brukar göra, men så tänkte jag att "nej, jag tar en där han ser sådär löjligt glad ut istället", för det är ändå så som jag gillar honom mest <3

 

Jag ritade faktiskt av honom också för att fira honom. Jag blev nöjd med resultatet innan jag hade scannat in det och såg teckningen i datorn. Det är något som är fel, men det får vara...
Här är teckningen.

 

Hur som helst: Stort grattis!<3 Jag hoppas han har haft en jättebra födelsedag.

 

bild

bilder på Yabu

 

 

 


Hey!Say!JUMP - Summary2010

Istället för att plugga till mina kommande prov (vilket jag borde ha gjort) bestämde jag mig för att se på Summary-dvd'n!
Åh, herregud. Jag älskade den.

Dom sjöng så fint och gjorde massor av häftiga och läskiga saker, stackars mitt hjärta...

Min absoluta favoritdel i hela dvd'n är självklar:


(gifen gjorde jag här, ifrån detta klipp)

Det är Yabu Kota efter ett soloframträdande. Kan tilläggas att han står med öppen skjorta, helt dränkt i vatten.
Efter det var jag tvungen att ta en liten paus för att återhämta mig. Det är sant.


Ifall du också vill se den finns hela (tror jag) uppe på youtube, fast kvaliteten är ungefär som på gifen ovan...

Om ni vill kan jag nån gång lägga upp en riktig recension på Summary om ni vill? :)


Ska jag börja gilla taiwaneser nu också? XD

Jag går en kinesiskakurs, men jag lyssnar typ aldrig på något kinesiskt så för att göra det lite lättare för mig själv tänkte jag titta på ett kinesiskt drama. Så nu tittar jag på den taiwanesiska versionen av dramat Hana Kimi (som är japanskt ursprungligen). Kinesiska är (om du frågar mig) ett väldigt konstigt och svårt språk och jag hade inga stora förhoppningar på dramat. Men det var innan jag såg skådespelarna XD

T.ex. Wu Chun som är en av huvudrollerna (tror jag man kan säga).
Han liknar verkligen Hiroki Uchi, med lite av Morimoto Ryutaro och Tomohisa Yamashita's drag inblandade!
(en grymt bra kombination)
Eller vad tycker ni?


Summary dvd'n äntligen min! :D

Efter flera veckors väntande kom den äntligen! Min Summary dvd!
Det är en Hey!Say!JUMP föreställning som har funnits i flera år, där de sjunger och visar konster och sånt!
(om jag har förstått allt rätt)
Än så länge har jag bara sett små klipp som jag har laddat ner i väntan på hela dvdn men det verkar jättebra och jag ser fram emot att titta på hela dvdn!

(bilden är som vanligt dålig +dåligt redigerad XD, i bakgrunden ser ni teckningar jag gjort till mitt kommande historiaprov)


Självklart kommer den precis, precis, när proven har börjat!! Det är klart att jag inte har tid att titta på en två timmars dvd nu med fyra prov framför mig på en och en halv veckan (plus att jag har en del att göra i helgen) så jag får försöka undvika frestelsen att ta paus från läsandet och titta på dvdn istället. Varför ska den komma på en så opassande tid!? XD Nåja, kanske den verkar bättre om jag faktiskt måste vänta länge för att få se den ;)

 


Yuma lär sig spela piano!

För nån dag sen hittade jag ett klipp där Nakayama Yuma ska lära sig spela lite piano. Jag spelar själv piano, jag älskar att spela, så jag tycker det är jätteroligt att se att vi delar intressen XD
Låten, Tsubasa wo Kudasai, spelar han i dramat Koishite Akuma och det här klippet är alltså från innan inspelningen då han ska lära sig. Jätteduktig är han!
Jag älskar att spela just den här sången på piano. Ännu mer älskar jag att spela Debussy's Reverie som Yuma också spelar i dramat (men jag vet faktiskt inte om det är han som spelar på riktigt. Jag skulle inte tro det men man vet ju aldrig!). Här kan ni se det. (se det inte om du inte vill veta vad som händer i dramat, för jag tror det kan förstöra lite av spänningen).

Men tillbaka till Yuma, jag har läst någonstans att han har börjat spela fiol på sistone! Jag vill jättegärna se honom göra det någon gång, för finns det något charmigare än killar som spelar instrument?


An Angel's Voice

Idag tänkte jag berätta lite om min nyfunna JE crush, Yabu Kota! (Hey!Say!JUMP)
Eller snarare om hans röst (allt annat hade blivit för långt för att skrivas i ett inlägg ;D).

Såhär står det på wikipedia:
From the time he joined the agency (2001) to the year 2004, he had the most high pitched voice in the history of Johnny's. It was nicknamed "An Angel's Voice". Using that voice and his talent for singing, soon after he joined the agency he was told to sing solos and medleys on TV.
Det vill säga (ifall någon inte förstår så bra engelska) ända fram till 2004 hade han den högsta (som i högfrekvent) rösten i Johnny's historia!
Flera gången när jag har hört hans röst har jag tänkt att "det här kan ju inte ens jag sjunga" så när jag läste det där fick jag ett slags svar på varför :)Här är en jättefin låt med Ya-ya-yah (gruppen han var i innan Hey!Say!JUMP)
Sekai ga Hitotsu ni Narumade heter den.Vill du höra en annan låt med bara Yabu kan du lyssna på My Everything.
Jag älskar den. Och där sjunger han toner som överhuvudtaget inte existerar i mitt omfång.
bild

Födelsedagskort

En kompis fyllde år igår, så jag gjorde ett kort!
Eftersom hon är ett stort fan av Hideaki Takizawa fick han pryda kortet :)Kortet är ju gjort "för hand" (alltså inte på dator) så rosetten är ju riktig och jag har klippt och klistrat en del. Jag älskar att göra såna här kort! Jag brukar göra dem då folk fyller år och till jul. Det är alltid kul att få hemgjorda kort och jag försöker ge dem lite personlig touch!
Finessen med detta kort är att Takki's t-shirt är borttagbar (jag har fäst den med häftmassa) så när man tar bort den ser man hans vältränade överkropp ;) En trevlig överraskning kan tyckas ^^

Hon gillade kortet och presenten, så då är jag också nöjd :)

Roliga överraskningar

Det här var en lite deppig dag. Jag var helt enkelt inte så glad som jag brukar.
Men alla har väl bättre och sämre dagar antar jag :) Får hoppas att imorgon blir bättre ^^

När jag kom hem möttes jag av en mängd trevliga överraskningar!

Jag hade fått två brev! Ett från min brevvän i Filippinerna och ett från Ann-Sofie som var jättegullig och tackade för vinsten i bloggtävlingen jag hade. Tack så mycket för brevet/kortet, det värmde verkligen <3

Sen fick jag en försenad födelsedagspresent som jag fick öppna när jag kom hem.
Jag fick en massa härliga slickepinnar och tre bilder från Hey!Say!JUMP kalendern 2010-2011!!
Det gjorde mig jätteglad, jag älskar bilderna. Bilderna på Hikaru hör alla till några av mina favoritbilder på honom och jag älskar YabuHika bilden. Tack så jättemycket!!<3
Så ibland är det som om roliga saker händer precis när man behöver det som mest!
Jag blev jätteglad av detta!

Nu ska jag läsa på kinesiskan och sen ska jag planera var jag ska placera mina nya bilder :D<3
Okamoto Keito och Kenichi

Visste ni att Keito Okatmoto's (Hey!Say!JUMP) pappa också är en Johnny's?
Han heter Kenichi Okamoto och var med i gruppen Otokogumi som var verksamma på slutet av 80-talet och framåt.
Jag vet faktiskt inget om gruppen förutom att jag hört namnet, men idag hittade jag för första gången en bild på Kenichi. Jag vet inte när bilden är tagen men jag tror det är ett bra tag sen.
Och visst är de lika, far och son?

Deras läppar, ögon, näsa, allt!!

Här är en nyare bild på Kenichi, men jag valde att särskilt visa den då han var ung, för man ser likheterna så tydligt!

 

 

bild

bild

 


Hund?

Fy vilken vecka.. och detta är bara första skolveckan på läsåret. Jag har börjat med kinesiska nu också (fy vad svårt det verkar!!) plus att jag har japanska. Sen har jag ju mina pianolektioner. På tordsagskvällen snurrade allt omkring i mitt huvud och jag kom bara på sak efter sak som borde göras för då hade jag dessutom en del saker som skulle fixas inför en överraskningsfest vi hade för en vän igår på en fin restaurang.
Jag tror att jag har lite för mycket på fritiden för att faktiskt vara en sån som faktiskt vill satsa ordentligt på skolan. Visst finns det fotbollskillar som har träning fem gånger i veckan men då läser ju de vanligtvis heller inte extra matte (och extra allt annat för den delen) och sex språk. Jag vill inte klaga för mycket på stressen eftersom jag har valt det här själv. Det har också varit mycket den här vecka förutom skolan och mina fritidsintressen så jag tror det blir bättre (även om jag inte ser fram emot provveckorna). Det har dessutom varit en av de bästa veckorna på länge så jag ska vara glad! :)
Någon annan som har det stressigt? Hur tacklar ni det?


Det jag egentligen skulle berätta om var något som hände då jag var hos frisören. Det var i onsdags. Jag var tvungen att vänta ett tag innan det blev min tur så jag satt på en soffa de har där. Någon av de anställda där har en hund, en liten chihuahua tror jag det är (jag kan inget om hundar!), och den kom genast emot mig när jag steg in. När jag satt där på soffan kom den plötsligt och hoppade upp i min famn! Sen kröp den ihop till en korv där i min famn och låg där länge! Jag har aldrig varit nån riktig djurvän sådär och jag har varit lite rädd för hundar fram till i somras, men när jag såg den där lilla saken ligga i min famn och se allmänt söt ut smälte jag som smör i mikro och jag började tänka på hur härligt det hade varit att ha en sån liten hund! <3 Jag har aldrig velat ha någon hund tidigare (förutom i dagis då alla flickor ville ha en hund XD) så det var lite speciellt!
Vem vet, kanske det blir villa, volvo, vovve för mig också i framtiden ;)


Yabu Kota (x år sedan) med en hund ^^


bild

NYC-singel :D

Idag fick jag min NYC-singel (Yuuki 100%) som jag hade beställt! Jättehappy!
Vacker bild är vacker. Bra kvalitet dessutom.

 

Dessutom fick jag ett mejl från cdjapan att de har skickat min Summary-dvd! Dubbelhappy!

Vilket är ditt senaste inköp i cd-väg? :)

 


Alla dessa pengar...

Idag var första skoldagen. Jag kom hem med öronvärk, huvudvärk och en öm nacke, men jag bryr mig inte.
Så härligt att äntligen komma tillbaka till verkligheten, till civilisationen.
Jag är så trött på att spendera dagarna hemma framför datorn. Någon nytta behöver jag göra för att känna att jag i alla fall försöker uppnå något. Det var faktiskt så härligt att göra läxor idag att jag gjorde alla till imorgon och övermorgon också. Jag kommer säkert att klaga på stress om bara några veckor, men tills dess ska jag bara njuta av att jag är en av de få lyckliga människor som faktiskt får gå i skolan, gratis dessutom (i alla fall nästan).

Över till något helt annat så läste jag nyss att NYC ska släppa en ny singel i februari.

Inget officiellt ännu dock.

Det är otroligt. Just före nyår beställde jag hem en NYC-singel (en gammal), för någon dag sen beställde jag två kalendrar (hey!say!JUMP och Kanjani8) och Summary-dvd'n. Få se hur många dagar det tar innan jag blir tvungen att pre-ordra denna singel också!! Det gör mej lite arg. Om man räknar ihop allt det blir det ca 110€ (~1000 kr). På någon vecka.
Johnny äter mina pengar


Visst är det roligt att de släpper saker ofta, men det gör mig stressad eftersom jag känner mig tvungen att köpa allt mina favoritgrupper släpper (och jag följer ändå inte speciellt många grupper!). Trots allt vill jag ju stödja dem.
Kanske borde jag lära mig att "tagga ner" när det gäller shoppandet men jag vill inte ens göra det!
Någon annan som har liknande pengaproblem?Yuto har Sverige i örat :O

Jag tittade nyss på lite Hey!Say!JUMP-bilder, som jag förövrigt hittade här.

Där fanns en bild på Yuto, Ryutaro och Keito tillsammans med lite flaggor.
Självklart var jag tvungen att leta efter Finlands flagga, men tyvärr såg jag den ingenstans.
Däremot: titta riktigt noga i Yutos öra!! (eller där i närheten) Är det inte svenska flaggan han har där!??Det gjorde mig lite lycklig över att han valde att hålla i just den flaggan! (eller nåt XD) Det måste ju betyda nåt ;)

.....

Mitt liv är väldigt meningsfullt, som ni märker.

Teckning!

Jag har för mig att jag har lovat att jag ska lägga upp nån teckning nån gång. En färdig en.

Så här har ni:

Det är Yaotome Hikaru och Yabu Kota (min OTP) såklart.
Jag älskar bilden. Yabu ser så fridfull ut på något sätt, och eftersom jag älskar pairingen blir bilden ännu bättre XD
Angående min teckning så är jag mer nöjd med Yabu. Jag är lite arg på Hikaru för att han ska gå och göra såna där grejer med munnen. Det är så svårt att rita XD

Nåja, nu har ni sett min första 2011-teckning!


Good Luck, Gilbert!

Maruyama Ryuhei (Kanjani8) kommer snart att spela huvudroll i en pjäs, Gilbert Grape!

Någon smart människa kom på idén att fans från hela världen skulle skicka en liten hälsning till honom inför det här. Mer info om fan-projektet finns här.
Jag tycker det är en riktigt rolig idé. Själva masseffekten (att få hundratals uppmuntrande brev på en gång) måste ju vara överväldigande och ge en massa power. Därför är jag gärna med i detta.

Samtidigt blir det ju första gången jag skickar ett fanbrev till min nuvarande fandom!
Vet inte hur bra jag lyckades... Fy för kanji...
Förresten så fyller jag år idag. 17 hela år har jag levt här på jorden och se så mycket jag uppnåt redan (not).
Jag har lite ångest faktiskt, men jag hoppas det går över så fort jag fått köpt en iPod, Summary-dvdn och två (eller tre) Johnny's-kalendrar för mina födelsedagspengar.

Smart..?

Ibland känner man sig himla dum....
För någon dag sen insåg jag att "Oj, Kanjani8 har ju släppt ett album. Det borde ju finnas en del nya låtar där"
Och sant. Nu sitter jag och lyssnar på en mängd låtar jag aldrig hört tidigare och är jätteglad över det.
Samtidigt känner jag mig ganska enkel för att jag kom på det här hundra år efter att albumet släpptes -___-Kanjani8 - Baby Baby

 

Baby Baby är en av dessa låtar jag aldrig hade hört... En väldigt gullig låt dessutom! ^^