I want to be able to laugh with the smile you gave me

Kanjani8's låt Life~me no mae ni mukou e är jättebra.Här är en översättning.

Jag har suttit och försökt titta på lite videor och lyssna på japansk musik. På en hel vecka har jag bara lyssnat på konstmusik, pianomusik mest, jag har inte orkat med några ord.
Men jag bestämde mig idag för att försöka, jag måste hitta något litet att leva för igen. Så jag lyssnade på Life, och den fick en helt ny betydelse för mig. Jag kan relatera till varenda mening i texten. När jag lyssnar (jag har pv'n med engelsk sub) så sitter jag och tittar på texten och nickar och tänker "Ja! Så ska jag göra! Jag ska kämpa".  Det kommer att funka på något sätt.
私は一人じゃないから。

Ingen uppdatering på ett tag.

Jag tror inte jag kommer att skriva här på ett tag. Jag orkar inte fokusera på mina idoler just nu, kanske skriver jag av mig om något annat. Vi får se.
Min pappa dog idag, helt oväntat. Jag har inte förstått det ännu. Jag försöker bara hålla mig sysselsatt med läxor och sånt för att inte bryta ihop totalt och bli galen.
Nu vet ni varför jag inte känner för att vara så aktiv med bloggandet.

Kommentera gärna, även om andra, roligare, saker! Jag tror jag behöver nåt annat att tänka på. Jag vill hålla kontakten också med mina "bloggvänner". Jag antar att alla sorters vänner är extra viktiga i såna här situationer fast man inte känner varandra så väl.


Att vara fangirl är underbart ibland..

Det har varit en dålig dag. Jag fick ut fysikprovet och det gick till och med värre än väntat. Efter det blev allt bara skit. Men sen kommer jag hem och gissa vad som står på köksbordet: Två megapaket till mig! (okej det ena var mega, det andra var rätt litet).

Innehåll: 8uppers-dvd (kanjani8), My Home och TWL+YPS (kanjani8 singlar), Myojo june (inklusive NYC-väska!!)Tänk så perfekt timing. Annars hade jag väl deppat ihop hela kvällen.
Ibland tänker jag att det är mina fandoms som gör att livet liksom känns värt det. Det låter lite sorgligt men så är det, och jag vill att det ska förbli så, i alla fall tills jag hittar någon eller något som kan ersätta dem.
Någon annan som känner så?

Vanligtvis brukar jag spara konsertdvd-tittandet till helgerna men jag tror faktiskt jag ska göra ett undantag. Om jag gör mina läxor snabbt så ska jag nog skämma bort mig med att låta Kanjani8 muntra upp mig ikväll (misstolk) ^^

Judgement Day

Jag tror inte ni har missat att det är idag det gäller. Världens undergång.
Ni kan höra mer om det här.

I hela videon var det som gjorde mest intryck på mig det här:

Slutsats: Jag har inget liv.

Men jag tycker faktiskt att såna här domedagsprofetior är lite läskiga. Man vet ju aldrig och om det är sant och man inte har trott på det är det ju lite för sent att göra nåt åt det om det faktiskt händer.
Angående det att domedagen skulle vara idag så har jag för mig att det redan har varit den tiden då det skulle ha varit.


Kenichi och Keito :)

Jag hittade en bild på Okamoto Keito och hans pappa Kenichi tillsammans!
Det är första gången jag ser en sån bild.


Den är från Marching J. Bilden hittade jag här.


Hikaru i nytt drama :D

Det ska göras en ny, japansk, version av koreanska dramat You're beautiful.

Några av de viktigaste rollerna innehar Takimoto Miori, Tamamori Yuta (Kis-My-Ft2), Fujigaya Taisuke (Kis-My-Ft2) och Yaotome Hikaru (Hey!Say!JUMP).
Jag har inte sett det koreanska dramat men jag ska absolut se det här. Hikaru är ju med!! :D På tiden att han fick en ny roll i ett drama. Om han är ens häften så snygg som i det förra dramat han var med i så kommer det här absolut bli värt att se. Jag ser massor fram emot det här :)
Dramat börjar sändas i juli!  LÄS MER


Bild från det koreanska dramat.


Ska du se det, eller har du sett det på koreanska?
(jag vill veta vad det handlar om!! För lat för att söka på dramawiki)

Top 25 - låtlista

Här är de 25 låtar jag spelat mest i iTunes:

Ai-ing vinner överlägset, 1187 spelningar XD
Resten är Hey!Say!JUMP (eller ya-ya-yah eller NYC) och Fahrenheit och lite annat. Sen tre låtar av min favoritkompositör för tillfället; Claude Debussy! Lite oförväntat kanske. Men jag bara älskar musiken<3


Vilken låt tror/vet du skulle vara högst uppe på din lista?

 


YabuHika samarbete

Eftersom YabuHika är bäst måste jag dela med mig av det som hände i senaste avsnittet av Yan Yan JUMP.

De spelade handboll (som alltid) och Yabu har bollen.Han passar...

...till Hikaru, som fångar bollen...

..och skjuter. Och det blir mål!!

Då kommer Yabu och kramar om Hikaru.

YabuHika is <3

 

Jag vet att bilderna är jättedåliga. Jag har bara printscreenat från videon jag hittade här.
Man måste vara medlem för att komma åt den.

Jag borde byta namnet på den här kategorin till "Jag har inget liv"...


Nörd.

Jag har varit i Åbo två dagar. Det finns ett rätt stort universitet där, Åbo Akademi, och de håller bland annat på med en hel del kemi, fysik och biologi. Från min skola ordnade de en liten resa dit för alla "naturvetenskapsentusiaster", som jag tydligen är en av, så de senaste två dagarna har jag lyssnat på föreläsningar om allt från kärnkraft till fisksjukdomar och cellbiologi samt tittat i laboratorier och sånt.
När jag kom hem gav mamma mig ett stort kuvert. I det låg en tidning vid namn Allkemi - en tidning för blivande kemister. Dessutom fick man med en penna med ett inbyggt periodiskt system och en stor poster, också den med periodiska systemet. Mamma föreslog att jag skulle hänga upp den vid skrivbordet. Jag tror jag avstår.
Jag känner mig tillräckligt nördig ändå.

Vi fick nästa års schema från skolan förra veckan. Det såg faktiskt inte så förjävligt ut som jag hade trott. Bara sju kurser som inte fick plats, så de ska jag tentera, läsa på distans + spara en av dem till trean. Dessutom bestämde jag mig för att skriva studentexamen i biologi redan på våren i tvåan, alltså om precis ett år. Jag är faktiskt väldigt förväntansfull, jag vill sätta igång med kurserna redan nu XD
Sen fick jag veta att det är tre veckor till sommarlovet. Det kan inte vara sant!? Jag vet inte alls vad jag ska göra, har inte ens lyckats få nåt jobb. Vad ska ni göra i sommar?


Det här är nästan för typiskt XD men NewS - Summer time är lite av ett måste när man vill få sommarkänsla!


Yamada 18 år <3

Det är inte bara Yoko som har födelsedag idag, Yamada Ryosuke fyller också år. 18 år!! :DJag minns när jag första gången såg bilder på Hey!Say!JUMP (i "närbild"), det var när jag var ganska ny som fangirl och hade köpt mina första tidningar vid Sun Ai. Jag bläddrade i dem som om de var bibeln och det tog inte lång tid för mig att lära mig namnet på alla och vilka grupper de tillhörde (allt det lärde jag mig från tidningar!).
Hey!Say!JUMP var helt nytt för mig men jag tyckte att några killar i tidningarna var rätt gulliga. Yamada var en av dem. Han såg ut som ett gulligt troll tyckte jag.
Sen började jag lyssna på JUMP och nyligen (förra sommaren kanske XD) blev jag ganska galen i dem. Det håller ännu i sig. Jag har börjat lära mig mer om de enskilda medlemmarna och då också om Yamada.
Jag har kommit fram till att Yamada helt enkelt är en sån där perfekt människa som folk gillar oavsett vad han gör. Jag brukar sitta och titta på honom och tänka "Wow.. jag kommer aldrig att vara sån..". Man kan säga att jag beundrar honom med avund.
Jag tror att en del är lite irriterade på honom, det är jag faktiskt också ibland. Han är helt enkelt populär och det betyder att han tar mycket uppmärksamhet, ofta från de andra i jump. Men med tanke på den talang han har tycker jag absolut att han förtjänar den uppmärksamheten. Jag tror att om man tittar bort om det så är det väldigt lätt att tycka om honom och det märks att han jobbar mycket och hårt.

Jag hoppas han hade en jättebra födelsedag ^^ och att han fick många jordgubbar på sin tårta (stulet av Lily)

Här är en av mina favoritlåtar; Asia no Yoru. Underbar<3Yoko 30 år

Jag har musikprov imorgon. Musik, och dessutom konstmusik (som vi har prov på), är min grej så jag hade kanske lite för höga förhoppningar på mig själv. Jag tänkte att det blir väl bara att läsa igenom det lite.
Nu när jag har öppnat boken kan jag konstatera att riktigt så är inte fallet. Jag har en känsla att det inte kommer att gå så bra om jag inte tar mig i kragen nu och verkligen försöker få in alla jobbiga namn framför allt. Det ger mig lite dålig självkänsla också eftersom jag vill vara expert på det här, men nu är det bevisat att jag inte är det.

Imorgon, 9.5, fyller Yokoyama Yu år!!
30 år blir han (han kan verkligen inte vara så gammal!?)

(jag gillade den här bilden haha XD)

Många har kanske sett honom i dramer där han oftast av nån anledning spelar nån ond person. Jag har ingen aning om varför men lite hett är det haha XD
I verkligheten är han väldigt barnslig, rolig och varmhjärtad. När jag tittar på nåt klipp med Kanjani8 är det ofta jag tittar på Yoko och tänker "baka..." och får lust att rufsa honom i håret, fast han är 13 år äldre än mig.
Han älskar sin familj något otroligt och är inte rädd att visa det. Han har skrivit flera låtar bl.a. om sin mamma och morfar, och jag tyckte så synd om honom när jag fick veta att hans mamma hade dött för nåt år sedan.
Han är verkligen en person jag ser upp till och jag hoppas han har en underbar födelsedag ^^

Ny HSJ singel!

Hey!Say!JUMP ska släppa en ny singel i sommar :D
29 juni släpps Over som också kommer att innehålla låten Ai-ing - Aishiteru och en låt med vardera Hey!Say!Best och Hey!Say!7. Det är väldigt många låtar för att vara en singel! Speciellt om det ska vara karaokeversioner med?

Jag ser i alla fall jättemycket fram emot den (och jag är glad att det är så lång tid kvar så jag inte behöver stressa med att få pengar till den)
Det är deras 7nde singel! Vilket påminner mig om att det är 4 av deras singlar jag ännu inte har -__- Nå, 7 singlar är i alla fall jättebra. De har haft massor av saker på gång det senaste året (känns det som). Bara dom inte stressar ihjäl sig så..! 
Mest ser jag fram emot singeln för att jag så gärna vill höra Ai-ing som studioinspelning!! Jag älskar den låten för mycket. Den har mer än 700 spelningar på iTunes just nu och då räknas inte alla gånger jag lyssnat på den som video eller på min iPod.Jag måste lyssna mer på Over också, jag har hört den men jag minns inte alls hur den lät... ^^


Hur många ska köpa den? :)

källa
bild

Daichi Nakata fast för stöld

Jag är sjuk. Verkligen sjuk. Jag har spytt flera gånger och så har jag feber och mina lungor bara värker. Om det inte blir bättre i morgon måste jag överväga att ta mig till akuten.. Jag trodde mina lunginflammationer började gå över, hoppas det inte är det!
Men det är skönt att vara hemma, jag börjar misstänka att all stress kan vara en orsak till att jag är så totalt utslagen. Och nu får jag ett bra tillfälle att läsa till provet i samhällslära jag har på fredag.

På tal om något helt annat: en johnny's junior vid namn Daichi Nakata har blivit fast för att stjäla en plånbok på nåt café eller vad det var. Han är inte med i Johnny's längre men jag minns inte om han själv slutade just innan det här hände eller om han blev avstängd för att det hände.
Han ska ha gjort det för att han behövde pengarna.källa

Jag tycker det bara är synd att hans karriär ska sluta såhär. Man måste verkligen vara desperat (eller dum) för att begå ett sånt brott. Jag känner inte till Daichi så bra, men jag har hört om liknande fall tidigare med andra juniors som länge väntat på att debutera men aldrig fått den chansen. Det är nog den mörka sidan av Johnny's som kommer fram när man tar bort alla glittrande kläder och lysande specialeffekter som visas i teve. Jag hoppas i alla fall att Daichi kan få ett bra liv ändå och att det inte helt ska förstöra hans karriär.

NYC-väska

Igår råkade jag läsa om nåt fan som köpt  Myojo (numret från juni), och med den fick man en NYC-väska!!
Titta på bilder här.
Nu bara måste jag ha den tidningen. Jag tänker beställa den, och allt annat jag väntat på i flera veckor med att beställa, idag bara mamma kommer hem.. Och om jag inte får nu blir jag arg!! XD
För tidningar kan ta slut rätt snabbt, och jag behöver verkligen den där väskan XD