Ryutaro avstängd!

Ryutaro Morimoto är avstängd på obestämd tid. Man har hittat bilder på honom där han röker fast han bara är 16 år, och Johnny är väldigt sträng med sånt. Hey!Say!JUMP kommer att fortsätta som planerat, men som en grupp på 9 personer.
Läs mer om det här.

Jag är så chockad att jag inte vet vad jag ska säga.. Jag som redan hade en dålig dag, och så kommer det här!?
Jag tror det ännu inte, det är ju inte jump utan Ryutaro. Jag är besviken, så dum han är :(


Snart Harry Potter...!

Det är inte lång tid kvar alls. Biljetterna är redan ute. Ugglor susar över natthimlen och alla är spända av förväntan.
Jag pratar såklart om sista filmen med Harry Potter!!
13.7 har den premiär här. Jag och mina vänner ska klä ut oss. Jag äger redan en svart peruk och en mjukis-Hedwig så jag ska klä ut mig till Harry. Enda som saknas är glasögonen som jag måste skaffa så fort som möjligt..

Någon annan som är lite eller väldigt mycket förväntansfull inför den här filmen?


Här är en rolig bild. Jag har ingen aning om i vilket sammanhang det är eller varför, men bilden är perfekt. Det är liksom mina två "fandoms" kombinerat! Och lilla Yabu där framme bredvid Daniel är sött ^^


Inoo 21 år

Inoo Kei (Hey!Say!JUMP) fyllde 21 år igår. Jag gjorde inget då för att fira honom, vilket jag ångrade lite idag. Så jag bestämde mig för att rita lite (jag har haft mycket "ritlust" på sistone!)
Sen tänkte jag pröva använda mina nya vattenfärger som jag inte ens öppnat tidigare. Så jag testade alltså en ny teknik idag igen. Det gick ganska bra, jag trivdes med att måla med vattenfärger. Jag spillde bara ut vattnet över hela skrivbordet tre gånger (en gång över teckningen, så den blev jätteskruttig).

Jag ritade av den här bilden:

 

Jag är rätt nöjd. Jag lyckades inte riktigt få det likt, jag vet inte ens om man ser vem det ska föreställa .__. Men jag är nöjd med färgerna, det blev ganska "harmoniskt".
Vad tycker ni?

 

Stort grattis till Inoo <3

 

 

 

_________________________________

Förresten: det är några som tidigare frågat mig om jag inte kan rita t.ex. Yamada och det gör jag gärna. Ni får gärna ge mig förslag om det är någon (helst nån japansk kändis då) ni vill att jag ska rita. Jag kan ju inte lova att jag ritar alla, eller att det blir bra, men om jag får ritlust och inte riktigt vet vad/vem jag ska rita är det ju bra att ha några önskemål. Dessutom är det ju roligt att samtidigt kanske kunna göra någon glad.
Så säg gärna till om det finns önskemål, kom ihåg bara att det kan ta ett tag (om jag alls ritar) innan jag gör det.


Goddamn bubbles!

Jag har några (tre) bilder sparade på min dator med namnet "goddamnbubbles.jpg".

Det är ju bara elakt det här :(


Okej kanske det ändå är bäst att bubblorna är där.
Men nog vore det ändå kul om... OKEJ STOPP, PERVOTANKAR!!

Japanska namn

Visste ni att Nakajima Yuto har en lillebror? Han heter Nakajima Raiya och satsar på nöjesbranschen han också. Inte i Johnny's som sin bror. Han ska bli skådis om jag minns rätt!


bild

 

För några dagar sen fick jag veta att här i Finland är det många som heter samma sak (lite variation på stavningen); Raija.
Men det är ett flicknamn. Det låter bara konstigt i mina öron när jag har vant mig vid att det är pojkar som heter så. Fast jag vet inte, kanske flickor kan heta så i Japan också?
Ett annat liknande exempel är namnet Mika. Det är ett finskt namn också, men ett pojknamn. Jag som har vant mig vid att det är ett flicknamn XD
Om vi håller på och nämner namn som är motsvarande i Japan och andra länder kan vi ju nämna Erika som är ett väldigt vanligt flicknamn i Japan och också här :)


Känner du till fler namn som är finns både i Japan och nåt annat land?


Available tonight - Limited Time Offer

Jag blev riktigt förtjust i att rita med kritor.
Jag fick lust att rita idag så jag ritade av Keito Okamoto i sin grymma tröja!

 

 

Efter att jag scannat in bilden insåg jag att jag ju hade glömt att svärta bokstäverna på "lappen" på tröjan. Sen orkade jag inte scanna in bilden igen bara för det. (Ni ser i rubriken vad det ska stå)

Jag är nöjd med resultatet. Det blev bättre än min första teckning tycker jag. Jag gillar inte att hans ena arm blev så röd och sen fick jag inte till ansiktsdragen precis som jag ville men jag tycker det ser ok ut ändå.

Bilden jag ritade av:


Vad tycker ni?


Jobbig dag.

Som rubriken säger; jobbig dag.. Det var kistläggning.
Jag hade varit rädd och gruvat mig inför den här dagen. Jag både ville och ville inte se pappa. Och det var hemskt när vi väl var där. Jag ville bara bort därifrån.
Imorgon är det begravning. Jag ser inte direkt fram emot det heller, men det känns bra ändå. Efteråt kanske det blir lättare att gå vidare? Jag vet inte. Jag ska spela River flows in you av Yiruma på minnesstunden. Pappa tyckte om när jag spelade den.
Jag har blivit beroende av Yirumas musik. Så skönt med bara pianot, inga ord eller nåt. Han är en jätteduktig kompositör också. Det är inga svåra saker han skriver, ändå låter det så vackert. Jag har spelat massor av hans stycken de senaste dagarna, min favorit just nu är Time forgets.Någon annan som gillar (eller över huvudtaget känner till) Yiruma?

Det här inlägget blev väldigt konstigt, men det känns bra att nån gång bara skriva det som kommer upp i hjärnan och låta det stå kvar. Därför låter jag det vara som det är.

Teckning med kritor

Vi fick nya kritor igår. En sköterska på barnavdelningen gav dem till oss innan vi skulle hem (min syster var där för hon hade lunginflammation). Jag fick en enorm rit-lust och det här är resultatet:

Jag vet att det är en dålig ursäkt, men det ser bättre ut i verkligheten. Lite i alla fall XD

Den föreställer Yabu och Hikaru (typiskt mig). Den här bilden.Jag är lite missnöjd över att det inte blev så likt som jag hade velat. Det är svårt att rita med krita när man är van med en blyerts som gör supertunna streck som kan suddas bort. Annars är jag nöjd med hur jag fick till en del skuggor och nyanser, med tanke på att jag aldrig ritat sånt här med kritor tidigare. Jag måste testa rita mer, så kanske jag blir bättre och mer van.
Vad tycker ni?

 


You're beautiful

Jag har tittat på You're beautiful. Det första koreanska dramat jag sett!
Jag har en episod kvar, men jag ska vänta med det och titta det med min syster. Det har jag lovat.
För er som inte vet så handlar det om en blivande nunna som tvingas "byta plats" med sin tvillingbror och börja som medlem i bandet ANJell. Hon ska försöka spela rollen som man utan att någon kommer på henne, och samtidigt får hon reda på lite om sin bakgrund och känna kärlek.

Jag gillar dramat, även om språket fortfarande känns väldigt underligt. Historien är intressant, kanske lite väl utdragen och det är inget drama som "förändrar mitt liv" (ja, det har funnits såna). Men jag ser väldigt mycket fram emot att se den japanska versionen, Ikemen desu ne, som börjar sändas i sommar! Läs mer.

Precis som alltid när jag tittar på drama har jag fastnat för låtarna som spelas. Här är en låt: