Loppisklänning

Igår var jag på loppis. Jag köpte inte så mycket för jag hade bestämt mig för att ha ganska höga krav. Men lite grann kom jag hem med. Bland annat den här blåvita klänningen. 
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Sv. Ja, just det är synd. När man är nyfiken på något band eller någon grupp vill man ju inte chansa och köpa skiva direkt, det kostar ju en del pengar, och då är youtube jättebra. Eller ja, det skulle vara om det fanns saker där. Visst kan man alltid ladda ner, men jag har aldrig gillat det. För läskigt för min del, haha, jag är alltid säker på att om jag skulle göra det skulle polisen komma och hämta mig XD

2012-06-26 @ 10:28:41
Blogg: http://yeahimhappy.blogg.se
Postat av: Cleopatra

Nej gud vilken söt! ^3^

Sv: Förlåt, glömde svara o_o;
Jag ligger ganska efter när det gäller de andra grupper i JE, förutom JUMP ;_; Är ett dåligt fan :(
Jo, kanske YabuKi är en lite udda pairing? Yabu och Takaki tillsammans känns bara fel xD
Hahah ärligt?! Skrev du en smut?! xD Och på svenska till och med hahah
kram <3

2012-06-26 @ 15:09:22
Blogg: http://yumahalo.blogg.se
Postat av: Lily

Kul att du hitta lite saker och hoppas att du har haft en trevlig midsommar! Jag skrattar också åt Boku wa Vampire låten.

sv: Ledsen för sent svar. Jag har bara inte kunnat förmå mig att svara på kommentarer eller att uppdatera på min blogg. Jag vet inte varför. Förlåt!

Jag har i alla fall fått creds för min confession nu! Jippi! Asså det är så svårt att gissa någons ålder nu! Verkligen. Jag var duktig på det förut!

kram

2012-06-26 @ 16:33:31
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Frida

Sv. Nä men precis, jag tror också man ger upp så om man inte är otroligt intresserad XD ||

Jo, så ser jag också det även fast jag använder mina skivor i de flesta fall, dock känns det lite onödigt om man ändå råkar "snubbla" över det i bra kvalité på nätet, haha. Och nje.. Det är nog lite tveksamt om polisen skulle godkänna det ;) Fast jag tror inte de ger sig efter någon som laddar ner litegranna, haha, när det finns så många värre där ute.

2012-06-26 @ 22:58:34
Blogg: http://yeahimhappy.blogg.se
Postat av: Frida

Sv. Jo men precis, sånna avancerade sidor förstår jag mig inte på haha xD När jag har laddat ner har det varit när någon snäll lagt upp på någon sida som inte är fullt lika stor eller "läskig" och som du säger så är det ofta med lösenord och så. Dessutom är jag väldigt dålig på sökord och sådant, så det är inte ofta jag hittar vad jag letar efter om det inte är väldigt uppenbart xD

2012-06-26 @ 23:18:23
Blogg: http://yeahimhappy.blogg.se
Postat av: Frida

Sv. Jo, msn är, eller var, riktigt bra innan alla övergick till facebook.. Vilket är rätt tråkigt för någon som mig som valt att inte skaffa det och därför inte kan chatta någon stans, utan bara smsa xD

2012-06-27 @ 08:26:51
Blogg: http://yeahimhappy.blogg.se
Postat av: Lily

sv: Ja få se hur jag gör :) Tack!

Va kul! Min var bra den med ^^
Ja precis. Det är nog så som du säger!

kram

2012-06-27 @ 17:25:30
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: