Ekofrisör

Idag var jag till en ekofrisör. Det var första gången, så det var ju lite spännande, men överlag var det inte speciellt annorlunda än att gå till en vanlig frisör.
 
Jag fick håret färgat med henna och andra örter. Det blev betydligt bättre än när jag färgade hemma (då såg jag inget resultat), och det kan ännu bli mörkare.
 
Jag är nöjd med själva klippningen, och jag fick precis den frisyr jag hade tänkt mig. Pannluggen är väl sådär, men så är det alltid. Det brukar ta några dagar för min pannlugg att bli sådär som jag vill ha den efter att jag klippt den.
 
 
Det var rätt dyrt (jag tycker allt är dyrt just nu), men inte så mycket dyrare än "vanliga" frisörer. Och även om det kostar lite extra tycker jag att det är värt det att gå till en frisör som använder bra och ekologiska produkter.
 
 
Förresten så är det nu ganska precis ett år sen jag började med balsammetoden! (Gud så snabbt det går...) Jag har aldrig ångrat det. Det har gått lite upp och ner, antagligen beroende på olika balsam och årstider och liknande, men jag har tyckt så mycket bättre om mitt hår det senaste året. Och jag har också lärt mig mycket; insett hur mycket kemikalier man använder, inte bara i håret utan överlag, och hur lite man egentligen behöver.
Om du känner dig det minsta intresserad av att pröva på balsammetoden, så gör det! Läs på t.ex. här innan, och ge inte upp även om det inte funkar med det första balsamet.

Kommentarer
Postat av: Linn

Va fint ditt hår blev. :) Va roligt att hennan gav resultat denna gång. Jag tror inte att det finns någon eko-frisöt här där jag bor. Det vore faktiskt roligt att gå dit, just för att man vet att det inte är lika mycket farliga kemikalier. Det känns helt enkelt bättre. :)

2012-08-11 @ 17:54:47
Blogg: http://wildsofmyheart.blogspot.com
Postat av: Frida

Sv. Själv kom jag in i en svår period med matte förra året, man kan väl säga att jag tappade mig själv inom det ämnet haha.. Ny klass och nya klasskompisar, och vi är en stor, pratig klass vilket gjorde att det blev mycket prat och lite jobba. Det var först inför sista matteprovet jag började studerar på allvar, på det där sättet som jag älskar, och det matteprovet kändes det som jag äntligen hittade tillbaka till matten igen, för då blev det äntligen roligt igen. Så nu ska jag koncentrera mig hårt hela terminen och inte prata bort någon tid alls ^^

Jag har aldrig haft något riktigt favoritämne, utan jag tycker nog att olika delar är olika kul, under olika perioder. Ibland tycker jag att det är otroligt kul att skriva en ordentlig no uppsats, medan jag ibland kan ägna flera timmar åt en so uppsats om andra världskriget. Sedan kommer jag in i svenskan och skriver på något text där jag bara gillar, och så vidare. Sedan kommer jag in i perioder där jag inte vill skriva något alls och haha, då är det lite svårare att hitta motivation.

2012-08-11 @ 19:06:02
Blogg: http://yeahimhappy.blogg.se
Postat av: Cleopatra ✧❝ཻ͋≀ˍ ̗❝ཻ͋˶

Sv: Ja men visst är den?! :3
Vah ärligt?!!! Vad coolt~ :DDD

2012-08-12 @ 09:21:36
Blogg: http://www.yumahalo.blogg.se
Postat av: Gaymasen

Eko är bra, inget jag provat på än dock. :)) Men bra att du är nöjd! :)

2012-08-12 @ 13:38:02
Blogg: http://gaymasen.se
Postat av: Lily

Men människa va långt ditt hår var innan! Fin var du i alla fall. Jag brukade heller aldrig bli nöjd med luggen fören några dagar eller nån vecka senare ^^

sv: Ja Yuma överallt. Ledsen att det tagit en sån lång tid för mig att svara. Jag har bara varit så i ärlighetens namn - LAT. Jag har helt enkelt inte orkat vara aktiv på bloggen. Ledsen för det :/ Men jag mår bra. Hur mår du själv? När börjar skolan förresten?

kram

2012-08-12 @ 20:24:39
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Cleopatra ✧❝ཻ͋≀ˍ ̗❝ཻ͋˶

Sv: Åh ärligt har du?! Nej vad kul att du oxå har en tumblr~ :DD
Följ mig så att jag sen kan följa dig \(^o^)/

2012-08-15 @ 20:00:59
Blogg: http://www.yumahalo.blogg.se
Postat av: Cleopatra ✧❝ཻ͋≀ˍ ̗❝ཻ͋˶

Sv: åh tack för att du följer mig~ nu ska jag gå och följa dig med :33
Men åh IGEN?! Tack för att du sa det jag brukar inte ha med "http" utan bara skriver in länken snabbt xDen jag ska fixa det imorgon :(
Oja! Det är helt okej! Jag följer människor som jag absolut inte vet vilka dom är förutom 3-4 st av 100-nånting xD <3

2012-08-15 @ 22:40:21
Blogg: http://www.yumahalo.blogg.se
Postat av: Cleopatra ✧❝ཻ͋≀ˍ ̗❝ཻ͋˶

Sv: Jaha xD
Ja men exakt, man måste känna folk inna man får lägga till någon!
Nej men här kan man oxå följa folk bara hur som helst som på Twitter :) inga problem ;) <3

2012-08-16 @ 09:13:21
Blogg: http://www.yumahalo.blogg.se
Postat av: Gaymasen

Sv: HAHA! Fram med hagelbössan då bara och skjut geten ;-)

2012-08-16 @ 11:40:16
Blogg: http://gaymasen.se
Postat av: Frida

Sv. Jo, de flesta ämnen blir ju intressanta om man verkligen koncentrerar sig och fokuserar på dem, och sedan hjälper det mycket om man har en bra lärare som är engagerad och kunnig om sin sak ^^

2012-08-16 @ 12:07:01
Blogg: http://yeahimhappy.blogg.se
Postat av: Lily

sv: det blir ju så ^^ Va kul att du tycker det är roligt att komma tillbaka till skolan. Kämpa på du!!!

kram

2012-08-16 @ 18:48:14
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: johanna

vad fint hår du har:)

2012-08-18 @ 08:32:03
Blogg: http://johannaj.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: