Skrivbordssanering/renovering

Jag fick ett infall så jag städade upp mitt skrivbord på datorn! Jag tycker om att ha ett tomt fint skrivbord, både i verkligheten och på datorn, så nu är jag jättenöjd!
Tyvärr är jag nog en "sopa under mattan -städare", det mesta stoppade jag i "dokument" (ser inte fram emot att rensa där, 2237 objekt som ska omplaceras).

Här är före...

..och efter.

Jag älskar bilden på Yuma och nu när september tar slut (bilden kommer från hans solokalender, september) kan jag ändå njuta av bilden, men på datorn!


Nu är jag nyfiken! Hur ser era skrivbord ut?
Printscreena gärna och länka bilden i en kommentar!
(eller bara berätta, eller länka till bakgrundsbilden om den finns på nån hemsida)

Kommentarer
Postat av: Isabelle

http://i52.tinypic.com/2aaagjk.pngJag vet inte ens varför jag har en rökande bläckfisk som bakgrundsbild, men jag tycks aldrig ha ork att byta, haha!

2011-09-25 @ 22:37:42
Blogg: http://gakkun.blogg.se/
Postat av: Isabelle

sv: Ja, den har ju sin charm ^^Fast jag bloggar inte längre (åtminstone inte här), så det är ju som inte direkt någon mening med att du tittar in och läser xD

2011-09-25 @ 22:43:27
Blogg: http://gakkun.blogg.se/
Postat av: Lily

sv: jo, det är rätt så svårt att hitta ett fungerande balsam. Oliv naturell har ni inte där? För den funkar väldigt bra för mig.om drömmar saken. Hahaha, så är jag också. Om jag vill drömma om yuma då drömmer jag aldrig om honom. Men oftas brukar jag drömma om folk och saker om jag sett dom mycket på film eller klipp eller så. Då drömmer jag om dom. Eller om jag inte sett dom på ett bra tag och sen ser ett klipp om dom så drömmer jag om dom. Men i mardrömmar ibland kan jag väcka upp mig själv eller gå någon annanstans i fall jag känner fara. Men det är bara ibland jag kan göra så!kram

2011-09-26 @ 18:47:04
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

sv: det balsamet finns i kicks affärer, men ni kanske inte har kicks i finland?Jag hoppas i alla fall att du hittar ett balsam som passar dig!Det är coolt när man kan inse att man drömmer. Jag vet inte om jag har liksom bara insett att jag drömmer på så sätt men men ^^ Coolt!kram

2011-09-26 @ 20:13:31
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

sv: För kicks affär brukar ha oliv naturell produkter. Fast i kicks affärerna där jag bor har de dock in balsamet så jag måste åka in till åhlens för att köpa, men kolla där i alla fall!! Du kan ju alltid fråga om de kan köpa in balsamet också.

Den kostar 55 kr. Inte så dyrt faktiskt ^^kram

2011-09-26 @ 20:37:02
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

sv: Ja gör det! Försöka kan man alltid göra!kram

2011-09-26 @ 20:51:18
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Ellen

hihi bra jobbat med städningen där! ^^ <3

2011-10-08 @ 09:21:13
Blogg: http://lilomilo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: