R.I.P

Yokoyama Yu's mamma gick bort den 16 maj. Det ska ha hänt väldigt plötsligt. Hon gick för att handla och kollapsade i butiken. Hon blev förd med ambulans till sjukhuset men dog samma dag, klockan 23.51. Även om hon hade verkar helt frisk dagen innan var det tydligen något fel på hennes hjärta.

Yoko håller för tillfället på med egna solo konserter och bestämde sej trots chocken att ha sitt framträdande samma dag trots det som hänt. Det finns en sång, Onigishi, som Yoko skrev för sin mamma. När han skulle sjunga den sången började han gråta och kunde inte avsluta sången.

Begravningen ägde rum den 18 maj och Yoko gick tillsammans med alla andra från Kanjani8.

Yoko är den äldsta av tre bröder och deras föräldrar skiljde sej när Yoko var ganska liten.

(detta är snabbt översatt från en snabb engelsk översättning av något som stod i en tidning om jag inte har fel. Därför kan min översättning innehålla en del fel)

Jag läste igenom en del på min friends page på livejornal och först hittade jag något som Yoko hade skrivit (det stod inget konkret om hans mamma dock) och i kommentarerna var det många som skrev att de grät och att de ville stötta honom osv. men jag fattade inte riktigt. Sen i ännu ett inlägg skrev nån något om att det var synd om honom eller nåt liknande och då blev jag orolig. Vad har hänt!??
Och så gick jag bakåt lite och fick läsa att hans mamma har dött.
Jag är så himla ledsen för Yoko's skull, jag hoppas verkligen att det ordnar sej, om det nu kan det..<3
Vila i frid, Yoko's mamma.

Här är Onigishi: (Baru sjunger det mesta, men man kan också höra Yoko ibland)här är en översättning. Läs den! Låten är jättefin, speciellt med tanke på detta.

Kommentarer
Postat av: puxxi

NOOOOOOO ;__; stackars :'''(</33333

2010-05-22 @ 18:47:49
Blogg: http://strawberryfuzz.blogg.se/
Postat av: Lisa

nej vad sorgligt Y_Y <3 fy fan..sv: jaa engelska är ju skit svårt :P haha, jag kan bara prata och lyssna på engelska typ.. eller jag kan väl skriva med, men bäst på att lyssna ^^ suger på språk alltså xDha en fortsatt trevlig kväll unga dam ^^ haha

2010-05-22 @ 20:42:51
Blogg: http://jinandjang.blogg.se/
Postat av: Isabelle

sv: Klart du får ^^

http://strycnine.blogg.seDet är bara en person som inte kommer att få läsa min nya blogg (en i min klass)... xD Det är faktiskt hon som är anledningen till att jag byter blogg. :C

2010-05-22 @ 21:13:35
Blogg: http://gakkun.blogg.se/
Postat av: ~* Kittypop :3 ~

Döden är så hemsk.

Det känns speciellt ont då man inte liksom är förbered, då det kommer som en chock. Då man inte kan säga ett farväl. >: <3 Det känns så overkligt då..

2010-05-22 @ 21:48:46
Blogg: http://kittypop.blogg.se/
Postat av: Sabina ❤

Vad hemskt att förlora sin mamma sådär :(sv. Jag har aldrig smakat karelska piroger men jag älskar ryska piroger <3 Jag älskar typ allting med grönsaker och kål haha. Skulle kunna leva i princip bara på olika grönsaksrätter xD

Ja, jag håller med dig. Det finns inga kryddor eller någonting. Själv måste jag ha kryddor när jag ska äta, jag bokstavligen dränker min mat i chili och peppar :)

2010-05-23 @ 15:54:02
Blogg: http://sweetfairyfloss.blogg.se/
Postat av: sofia

Stackars Yoko! ;_;

2010-05-23 @ 18:54:05
Blogg: http://sqfia.blogg.se/
Postat av: sofia

SV; Haha tack! ^^ Åh jaha, jag såg det nu. Måste fixa det någon dag då D: Orkar inte börja med headern nu, den jäklas bara med mig!

När du säger det på det viset så .. MEN STACKARS YOKO ÄNNU MER! ;_; Jag hade brytit ihop om jag vore honom.

Usch så hemskt :(

2010-05-23 @ 19:01:46
Blogg: http://sqfia.blogg.se/
Postat av: sofia

SV; Ja, man gör ju som det ;_;

2010-05-23 @ 19:13:29
Blogg: http://sqfia.blogg.se/
Postat av: sofia

SV; Ja precis. Men tänk så mycket folk som är oroliga för honom och stöttar honom! Hoja :< Man borde som nästan skriva ett brev till honom..

2010-05-23 @ 19:21:27
Blogg: http://sqfia.blogg.se/
Postat av: nicole

stackars Yoko;;__;; sobs<3

2010-05-24 @ 08:25:21
Blogg: http://ichigojam.blogg.se/
Postat av: Lisa

sv: jo absolut, men på något sätt göra alla människor det.. mer eller mindre.'haft en bra helg?

2010-05-24 @ 12:18:22
Blogg: http://jinandjang.blogg.se/
Postat av: Sabina ❤

sv. Ja, men det är iaf starkt av honom att ändå kunna hålla skenet uppe. Många skulle nog inte klara av det.Det låter gott^^ Om jag får chansen tänker jag prova det xD

Det är ett måste för mig att ha chili på min mat, annars känns maten helt smaklös för mig. Alla undrar hur jag kan klara av att äta det eftersom jag tar så mycket haha. Wasabi är också gott, fast det är ju starkt på ett annat sätt än chili xD

2010-05-24 @ 13:29:05
Blogg: http://sweetfairyfloss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: