News medlemmarnas drömtjejer! :D

I en tidning (Myojo, från september har jag för mej att det var.
Jag har den tidingen själv och känner igen bilderna, men jag är inte säker)

hade de frågat många Johnny's om de kunde berätta hur deras drömtjejer ska vara.Jag hittade en engelsk översättning på NewS-medlemmarnas svar, som jag själv har försökt översätta till svenska. Det som står inom parentes med kursiv stil är mina egna kommentarer. Och; Eftersom detta nu har blivit översatt två gånger (och jag dessutom inte är sådär världsbäst på engelska) är självklart inte allt precis som orginalet men jag tycker ändå att det ger en ganska klar bild..? ^^

Hoppas ni gillar det!? ;)

Tegoshi Yuya
Jag gillar mer den söta typen än den vackra typen. Jag föredrar långt hår framför kort. Jag gillar verkligen inte tjejer som använder ett fult språk.

- - - - -

Koyama
Min idealtjej är en flicka med stora ögon och som är lite kortare än mej. Men på senaste tiden har jag tänkt att när jag blir kär i någon kommer jag att tänka att "hon är min idealtyp".

- - - - -

Ryo
Det verkar som om allt skulle gå bra med någon som tar ledningen i hushållet och det vore bra med någon som är äldre. Någon som jobbar hårt, till exempel med att vara författare (detdär är jag inte hundra på men nåja.. (A))

- - - - -

Shige
Jag har många universitetsstudenter omkring mej, så en universitetstudents-typ (finns det faktiskt ett sånt ord?) skulle vara bra. Jag är redan trött på att se tjejer som har på sej stickat eller pastellfäger (skratt). Förutom det går allt bra. Ah, men att ha en Dango-frisyr är ett måste!

- - - - -

Yamapi
Jag gillar tjejer som har en dröm och jobbar hårt för den. Och så att hon har en känsla som får mej vilja skydda henne. När det gäller ålder; istället för att bara gilla henne vill jag dyrka henne, så jag skulle antagligen vilja att hon var yngre än mej.
- - - - -

Massu
En tjej som kan göra gyoza. Vid första ögonkastet skulle jag gilla att hon, hellre än det typiska "tjejmodet", hade på sej till exempel en t-shirt klänning + boots. Något som har en "pojkliknande" känsla. När det gäller frisyr skulle jag gilla om en hennes hår, tillockmed hennes lugg, var uppsatt i en dango-frisyr.
- - - - -Kommentarer
Postat av: Alexandra - Ninja Fruit

sv: Japp, nästa helg! :DJag ska försöka med samma, massa godis i Halloweentema och massa läskiga filmer - så vill jag göra!

2009-10-21 @ 19:02:24
Blogg: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: takai

svar;

lika bra att göra det :>

2009-10-21 @ 19:05:23
Blogg: http://takai.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Ninja Fruit

sv: Oj, nej, det låter inte som att kombinationen stämmer riktigt. ;P

2009-10-21 @ 19:36:25
Blogg: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: takai

svar;

ursäkta?

varför i helvete skulle det vara farligt att ta ett vaccin som regeringen kostar på sig? D:

2009-10-21 @ 19:40:42
Blogg: http://takai.blogg.se/
Postat av: takai

svar;

arg? D:

aldrig, haha.

samma biverkningar som vilket annat vasccin som helst.

2009-10-21 @ 20:17:35
Blogg: http://takai.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Ninja Fruit

sv: Ja men det har du ju rätt i! Allt behöver ju inte se läskigt ut på Halloween. Att klä ut mig till Alice i Underlandet skulle vara en dröm för mig, och hon ser ju nästan ut som en docka. ;D

2009-10-21 @ 20:28:28
Blogg: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: Anni

SV: skulle tro att de flesta märker det, bättre på dagen

2009-10-21 @ 21:54:53
Blogg: http://annizplace.blogg.se/
Postat av: sofia

SV: oh ja, det hade nog varit fint ^^ men man kan ju bara åka dit om man har tid och pengar, som sagt :c haha, jag önskar att jag hade mycket tid .. och MYCKET pengar haha 8D2009-10-22 @ 17:21:17
Blogg: http://himeko.webblogg.se/
Postat av: Alexandra - Ninja Fruit

sv: Tyvärr är jag inte så insatt, men skulle jag se något så säger jag till! ;D

2009-10-22 @ 18:41:53
Blogg: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: Holly Hollywood

FUCK RYO! JAG HATAR HONOM! vaddå "det skulle vara bra med en äldre tjej". ÄÄÄH FUCK HIM. Han ska ha en yngre tjej och den tjejen är jag. Han bara vet inte det än.

2009-10-29 @ 14:11:18
Blogg: http://lillyewajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: