>Fangirling del 2: Regler!



Okej regler är kanske att ta i. Så låt oss kalla det riktilinjer eller tips istället. Alltså saker du ska tänka på.

Ibland kan man ju få en känsla som påminner lite om när man är kär. Det pirrar i magen och man blir full av energi. Det är såklart en bra sak! Hellre för mycket energi än för lite. Men ifall det blir alldeles för mycket är det något som kan inverka på koncentrationen, skolarbetet och det sociala umgänget. För att undvika att fangirlingen skadar dej kommer därför här lite do's och dont's XD


1. Redigera bilder!

Att fixa till bilder på den/de du fangirlar i t.ex. photoshop eller liknande är ett bra sätt, för det får dej att tänka på något annat samtidigt som du kan fangirla. Dessutom får ju du och andra glädje om du väljer att dela med dej av ikoner, banners eller annat du gör, online.

2. Hitta nån att fangirla med!
Ni behöver inte ens fangirla samma person. Varför inte argumentera om vems idol som är bäst/sötast/sexigast/whatever? Det är roligt! Gör det inte alldeles för högljutt om ni är på en offentlig plats bara.

3. Skriv ner dina känslor.
Det är du som bestämmer vad du skriver i din blogg, så varför inte utnyttja den lite genom att fangirla i den? Facebook, bilddagboken och alla möjliga andra sidor fungerar lika bra, eller varför inte ta till den gamla hederliga dagboken? Vill du att din blogg ska bli riktigt stor så är dock kanske inte detta bra att göra så ofta.

4. Olika typer av fanart
Skriv fanfics, rita av, ta ut noterna i en bra låt, photoshoppa osv.... Det finns massor av saker du kan göra och som dessutom gör många andra fans glada.

5. Gå med i olika communityn/forum
Här kan du hitta personer som gillar samma kändis som du. Eller, om du bara vill göra det, går det bra att bara läsa nyheter och skvaller.

6. Läs fanfics.

Behöver jag säga mer?

7. Ät inget medan du fangirlar

Av nån anledning tycks ätandet gå lite överstyr, i alla fall för mej, om jag fangirlar och äter samtidigt. Något som i längden inte är så bra för tänderna eller putmagen.

8. Fangirla inte offentligt
Eller, du gör ju som du vill, men vill du inte verka konstig så följ mitt råd.

9. Fangirla inte med fel personer.

Fel personer kan vara bl.a. föräldrar, killkompisar, pojkvännen, lärare och ointresserade kompisar.
Om du håller på och fangirlar en massa med någon som verkligen inte är intresserad är risken stor att han/hon blir irriterad på dej.

10. Gå inte in på nån webbutik.

Går du in på en sajt där du kan beställa cd's, dvd'r, posters eller andra prylar med personen så är det ganska troligt att du faktiskt beställer något. Troligtvis beställer du något du inte riktigt behöver också.
Så för att inte riskera dina dyrbara pengar, undvik detta helt vid ett fangirlsanfall!


Se dessa som dina tio budord xDD


Eller njaa,, men förhoppningsvis kan de vara till hjälp.
Kommer du på fler saker? ;D


Kommentarer
Postat av: KAWAiiKAi ~

HAHAHA detta ska bli mina tio budord XD

2009-11-03 @ 15:55:58
Blogg: http://kawaiikai.blogg.se/
Postat av: Holly Hollywood

omfg, 2,8,9, där ligger jag SÅÅÅÅ illa till :'< fuck

2009-11-03 @ 17:58:31
Blogg: http://lillyewajosefine.blogg.se/
Postat av: Anonym

Han är från Avatar- Socka

2009-11-03 @ 18:34:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: