Konserter

De senaste dagarna har jag lyssnat galet mycket på Gareth Gates. Min stora barndomscrush.
Det är otroligt att man ännu kan låttexterna! Eller jag var ju så liten då, men jag kunde ju på ett ungefär, utan att fatta vad det handlade om.

Jag fick i alla fall otroligt stor lust att gå på en konsert med honom! Mina vänner har planerat lite att åka till England efter att vi slutat gymnasiet (sommaren 2013). Jag vet inte vad det blir av det, men kanske jag kan passa på att försöka planera in en konsert då?

Jag har gått på två konserter med exfavoritband, Tokio Hotel och An Cafe. Förutom dessa två har jag gått på ett par andra konsert men det är ju nåt speciellt med att se de artister, som betytt extra mycket för en, live.
Jag vill gärna gå på konserter med alla favoriter jag haft. Det är inte grymt många kvar, det är Gareth, Eminem (men jag tror jag blir tvungen att ge upp drömmen att gå på konsert med honom), och sen är det Kanjani8 och/eller Hey!Say!JUMP. Med tanke på att jag redan börjat gå tillbaka och börja lyssna på gamla favoriter igen så blir det kanske inte så många fler, vad vet jag. Kanske detta får bli ett sånt där "innan jag dör"-mål för min del.

Har du gått på någon av dina nuvarande eller tidigare favoritartisters konsert?




Kommentarer
Postat av: Lily

Jag vill också gå på konsert med någon idol som jag riktigt gillar. Jag har gått på Gackt och LM.C, men de är inga favoriter jag har och jag har inte lyssnat så mycket på dom så de var inte detsamma.



sv: jag hatar spelförfrågningar. Jag spelar inga spel! sen så hatade jag när folk tog mina bilder. varför ta mina bilder? Jag fattar om man tar bilder på idoler men annars? Sen så tröttnade jag på allas bilder när de super och håller på. Hela min facebook var fylld med såna bilder. Sen har jag ingen lust att veta hur fylla de blev i helgen och att de inte minns ett skit. Inget intressant för mig att veta. Så jag tog bort dom tillslut.



kram

2012-01-05 @ 16:56:08
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

Åh jag glömde att tillägga detta : Va kul! Ledsen att den inte kom igår istället. Jag skickade den två dagar innan så jag trodde den skulle komma i tid.



kram

2012-01-05 @ 16:56:59
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

sv: Ja det kan vi!!! xD



Jag förstår vad du menar! Nä, jag är inge bra på statusuppdateringar heller, men skriver i alla fall ^^ Men såna där med hur full man blev i helgen är bara dåligt tycker jag.



Men jag är glad att du fick den i alla fall.



kram

2012-01-05 @ 17:27:45
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

sv: Jag förstår vad du menar. Det där med deppgrejerna, så kan jag säga ifrån min sida (har en tendens att skriva deppsaker) är det inte att få uppmärksamhet. Ibland så behöver man bara få ur sig det. Bara någonstans. Men jag förstår vad du menar.



kram

2012-01-05 @ 17:44:32
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: GD

Aldrig gått.. Men planerar att göra det ;D men det blir längre fram i tiden :(

2012-01-05 @ 18:02:25
Postat av: Lily

sv: Jo, jag kan förstå det. Men det är ingen som säger att du inte kan fråga de som skriver såna uppdateringar hur de mår, även om det inte råkar vara något speciellt :)



kram

2012-01-05 @ 18:27:58
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

sv: men det är ju faktiskt ingen fara om du stör dig på det. Vi är alla olika och vi stör oss på olika saker. Så är det bara :)



kram

2012-01-05 @ 18:32:59
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

sv: Du menar så. Jo, för mycket negativ energi suger verkligen musten ur en. Men man får helt enkelt jobba på det. Man kan försöka ändra sig lite steg för steg.



kram

2012-01-05 @ 19:01:13
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

Förresten hur funkar kokosnötsoljan?



kram

2012-01-05 @ 19:02:56
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

sv: Va bra att det funka. Använder du vattenfast mascara? Sen så räcker det så himla länge också! Man kan även använda det som återfuktare.



Jag har inte vågat att testa med oljor i håret än eftersom balsammetoden inte funkar optimalt för mig. Men jag läste att för vissa kan de ta upp till sju månader innan någon speciellt stor resultat. Men jag försöker hålla modet uppe trots att jag har hållit på sen typ augusti.



kram

2012-01-05 @ 19:11:36
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

sv: Okej. Jag använder vattenfast så det tar liiiite längre tid att få bort men funkar väldigt bra! Vad använder du för att tvätta ansiktet med? Jag använder honung.



Åh nej vad jobbigt! Mina toppar är riktigt slitna pga att jag inte klippte mitt hår på länge! Jag klippte mig nu i december, men det är fortfarande mycket som är slitet. Men jag köpte en hårinpackning så jag hoppas att det ska hjälpa lite. Plus så ska jag köpa tillskott till håret. Kelp ska vara riktigt bra för håret. Så ska köpa det!



Vad är det för vårdbalsam du använder?



kram

2012-01-05 @ 19:21:42
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

sv: Okej! Så då blandar du lite honung och bikarbonat. Som skrubb då? Jag använder honung när jag har haft smink på mig under dagen. Annars sköljer jag med ljummet vatten bara. Använder även äppelcidervinäger som ansiktsvatten. Inte hela tiden dock.



Innehåller den proteiner? Jag ser rätt många som använder just det märket. Men innehåller den proteiner så kan jag inte använda det. Mitt hår gillar det inte!



kram

2012-01-05 @ 19:35:21
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

sv: har du provat aspirin skrubben? den är faktiskt riktigt bra!



Den kan vara svår att hitta här också. De ligger på såna konstiga hyllor. Man får verkligen leta efter den. Den ligger ju inte bland de andra vinägern (?)



Blir det knastrigt å så efter du använt något med protein i ? Om så, då gillar inte ditt hår det!



kram

2012-01-05 @ 19:43:18
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

sv: Förhoppningsvis så heter den samma sak! Jag provade först med yoghurt och aspirin men fann att det funkade bättre för mig med honung och aspirin.



Jag minns inte vart den brukar ligga dock. Hittade den bland en ren slump. Behöver köpa en ny flaska dock och det är pronto. Jag använder den också när jag tvättar håret som efterskölj. Håret blir riktigt glansigt då! Jag blandar 1 dl äppelcidervinäger och 9-10 dl iskallt vatten i en vattenflaska som jag sprutar över hela håret efter jag sköljt bort allt balsam.



Då gillar nog inte ditt hår det :/



kram



2012-01-05 @ 19:59:36
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

sv: japp i en vanlig mataffär!



kram



2012-01-05 @ 20:35:14
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Mari

Som du vet har jag sett Hey! Say! JUMP två gånger, men av någon anledning är jag inte speciellt intresserad av att se någon annan än dom för tillfället, haha. Så dom jag vill se live nu är väl egentligen bara Jump och perfume. Möjligtvis någon annan Johnny's grupp också. :D

2012-01-05 @ 22:27:53
Blogg: http://ichigolove.blogspot.com/
Postat av: Cleo

Åh var du på an cafes konsert?!! Bara jag visste vilka dom var då >< jag var oxå på TH's konsert!!!!! Och jag har varit på gackt och miyavi's :D skulle jätttttteee gärna vilja gå på en johnnys konsert!!! :D det spelar ingen roll vem jag får se bara det är en johnny konsert ^^ fast jag vill ju se Yuma och hsj såklart 8D <3

2012-01-05 @ 22:54:30
Blogg: http://yumahalo.blogg.se/
Postat av: Andreas

Bifogar länk till sida med info om äppelcidervinäger

2012-01-06 @ 10:19:23
Blogg: http://www.äppelcidervinäger.com
Postat av: helena

åh vad fin din blogg är

2012-01-06 @ 12:26:17
Blogg: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Linn

Det är väldigt roligt att gå på konserter. Jag önskar att jag bodde mer centralt och kunde gå på fler. Men den största konserten för mig var Silverchair som jag såg i London 2007. Jag hade varit en fan av dem i 5 år och det var första gången de kom till europa på ett långt tag. Så det var toppen. Sedan när jag gick i gymnasiet såg jag In Flames och Nightwish ^^ Nu mer lyssnar jag inte så mycket på de banden så det klassas nog som "ex-favoriter". Silverchair lyssnar jag iofs inte så mycket på heller, men de finns inte längre (splittrades) så det finns inget nytt material heller.

Om jag kunde skulle jag lätt vilja se KAT-TUN och Ayumi Hamasaki, men det är "drömmar" eftersom det känns som att det ska mycket till innan det händer.

2012-01-06 @ 15:30:55
Blogg: http://wildsofmyheart.blogspot.com
Postat av: helena

Tack snälla :). Ska vi följa varandra på bloglovin?

2012-01-07 @ 15:50:25
Blogg: http://helenaskvarter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: