Ett litet tips...

Håll er undan från ebay (och liknande sidor).
Man går in helt oskyldigt och skriver in ett litet sökord bara, och plötsligt hittar man en massa som man bara "måste ha".

Som denna underbara Kanjani8 snöglob. Jag ångrar att jag någonsin såg den. Hade den kostat en tredjedel av vad den kostar nu så hade jag köpt den på direkten. Nu är det bara att försöka glömma bort att den existerar och hur underbart fin den hade varit i min fandomhylla. Suck.



Brukar du handla från såna här sidor?

Kommentarer
Postat av: Lily

Har aldrig handlat ifrån ebay, men yesasia och yesstyle. Gråt. Finns mycket där jag vill ha, men icke kan köpa. Snögloben var jättefin!!!



kram

2012-02-19 @ 13:58:02
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

sv: Visst är det jobbigt när man ska lära sig nya saker. Twitter säger du? Jag förstår inte vad man har den till ens. Så updated är jag xD



Ja! Det är ju så! Paniken man känner då när man vet att man inte kan vänta! Tråkigt det där med globen :/ Sånt är jobbigt.



kram

2012-02-19 @ 14:10:04
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

sv: då kan jag förstå att det är jobbigt. Kan inte alltid vara lätt, va? :D



kram

2012-02-19 @ 14:39:42
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

sv: har varit på lj rätt länge nu, men jag har fortfarande inte kommenterat eller nått sånt. HAHAH xD Tumblr är väldigt nytt för mig. Skaffade mig det igår. Fattar inte riktigt hur man gör och så. Verkligen. Jag känner mig så himla dum! Heheh.



kram

2012-02-19 @ 14:53:55
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: Lily

sv: det är okej. Hahaha. Tumblr är rätt så nytt för mig. Jag brukade inte kolla på det så ofta. Men börjat nu. Jag funderade om jag skulle skaffa en och ja, nu har jag ju det. Men jag får helt enkelt ta mig tid och lära mig hur allting funkar. Hehe. Ja, det kommer ju ta ett tag ^^



kram

2012-02-19 @ 16:32:30
Blogg: http://chibi-lily.blogspot.com
Postat av: J

Tycker det verkar komplicerat med frakt och allt sånt.. Annars hade jag shoppat!

2012-02-19 @ 18:09:58
Blogg: http://josefindysenius.spotlife.se
Postat av: laura

försöker undvika sånt, litar inte till 100% på de sidorna :P



sv, jo det är bra C:

2012-02-19 @ 20:11:37
Blogg: http://bakaaho.blogg.se/
Postat av: Shelinda

Jäklar vad dyyyyyr! O__O Synd som fasen! Hatar när man hittar något man verkligen vill ha, men så kostar det en hel förmögenhet... Som du säger; det är bara att glömma att den existerar =< Har faktiskt aldrig vågat handla från eBay =O



Svar: Ja, det är riktigt roligt att kolla själv. Det har verkligen hänt ycket med mitt utseende de senaste 8 åren xD Måste fråga mama om hon kan maila massor med gamla bilder på mig, vet att hon har en hel del =D Åh, har du en ny kamera?! Då tycker jag att du ska fotografera mera (rimmet, haha xD)!



Nej precis, och det är ju på det sättet man kan hitta ett utseende som man trivs med ^^ Det är roligt att prova! Skulle fan vilja prova ljusrosa hår någon gång (hela håret). Skulle vara så coolt att bara testa liksom xD Tror dock att jag skulle se hemsk ut i det och förmodligen färga över det ganska snabbt. Man lever bara en gång, så varför inte göra något dramatiskt med utseendet liksom? ;)



Hahaha, ja alla romantiska komedier från USA! Måste fan vara det alltså xD Jo, det är det ju såklart. Serien kan ju vara bra ändå, även om slutet inte är som man ville =P Men nog är det frustrerande ibland, hihi xD



Kramar<3

2012-02-19 @ 21:17:06
Blogg: http://shelindas.blogg.se/
Postat av: Jos

Svar: ja precis!

2012-02-20 @ 17:28:28
Blogg: http://josefindysenius.spotlife.se
Postat av: kurokage

har aldri vari in på ebay, o bra att du varna mej, så att ja int far o kollar dit i misstag x)

e nog alltid o kollar på cdjapan, scifi bokhandeln o andra liknande sidor.

va e ebay ens för nån sida? (känner mej så efter hela tiden...)

2012-02-28 @ 12:25:42
Blogg: http://kurokage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: