Koki 24 år! :D

Jag hinner inte skriva mycket idag. Ska plugga ännu mer (har redan pluggat två timmar -.-") på geografiprovet vi har i morgon. Det här provet kan avgöra mitt slutvitsord!!! Så därför är jag sjukt stressad...

Men jag ska i alla fall lägga in en liten gratulation!

Tanaka Koki (kat-tun) fyller 24 år idag! :D

Grattis ^^



Kommentarer
Postat av: Anna

Sv: Vi borde verkligen protestera! :) Fast även om det är jobbigt att rita en hel bok borde det vara billigare. Fatta en serie på över fyrtio böcker, fatta vad pengar man lär tjäna ändå :P

2009-11-05 @ 20:20:11
Blogg: http://thewindblows.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Lycka till imorgon! Det kommer går asbra : )



Svar: Jo, alltså, "vanliga" japaner dom tycker nog inget speciellt om invandrare (äldre kanske ibland har någon åsikt men dom säger ingenting) men det är svårt att få Visum i Japan (det är ju inget som vanliga människor styr över utan det är ju lagar) och det är svårt att hitta hyresvärdar som hyr till utlänningar osv.. och det är ju endast pga som du säger hade alla anpassat sig och skött sig hade det nog varit annorlunda men de flesta utlänningar i Japan klarar inte av att anpassa sig. Japan är ett väldigt strikt land och de flesta har attiyden att dom är inte japaner så dom tänker inte göra så.

Bara det att Japan är inte som Sverige, gör man inte som man ska ja då får man betala för det, det är inte svårt att bli utkastad ur landet.



Halloween är ju ett amerikanskt påhitt och det var det som gjorde "racisterna" sura den där dagen jag bloggade om. Det stod på deras skyltar och så att Japan är inget "vitt" land och dom behöver ingen Halloween. Dom blev förolämpade över högtiden helt enkelt.



Jag håller med dig. Om invandrare spelar med landets regler så får dom gärna ha delar av sin kultur kvar och stanna. Men det är tyvärr inte alla som gör det och i Japan måste du släppa taget om väldigt mycket och det kan vara väldigt jobbigt. Man går igenom väldigt tunga kulturkrockar.

2009-11-06 @ 01:46:19
Blogg: http://kiminostyle.blogg.se/
Postat av: TheFashions

Hihi. :)

2009-11-06 @ 17:42:24
Blogg: http://thefashions.blogg.se/
Postat av: SKALMAN

MIIIYAOOOOOW MY COOKIE GANGSTAHH <3<3<3

2009-11-16 @ 18:06:14
Blogg: http://xmichiyox.livejournal.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: